over ons

"Nothing is so painful to the human mind as a great and sudden change."

— Mary Wollstonecraft Shelley, Frankenstein

‘A great and sudden change’. Hoewel Mary Shelley de bestseller Frankenstein schreef in 1818, is deze transitie-quote vandaag nog steeds brandend actueel. Organisaties en de wereld rondom ons veranderen razend snel. Technologische innovaties volgen elkaar steeds sneller op en vergen organisaties om continue en gerichte aanpassingen te maken.

FITdoc® gelooft sterk in de kracht van innovatie maar wil tegelijk bedrijven en organisaties bijstaan om deze verandering vooral ‘great’ en minder ‘painful’ te maken. De kracht van innovatie en voortdurende ontwikkeling van onze producten, in combinatie met gericht advies voor elke onderneming, vormen dan ook de kern van ons verhaal. Geruggesteund door een team van specialisten biedt FITdoc® een nieuwe, meer dynamische en vooral effici├źntere manier van werken aan.

De wensen en het eigen DNA van de klant komt steeds centraal te staan, want elke organisatie is immers anders. Bij de ontwikkeling en implementatie van haar tailor-made oplossingen richt FITdoc® zich dan ook in de eerste plaats op het bestendigen van een lange termijn relatie. Transparantie en flexibiliteit vormen dan ook onze tweede natuur.

Wat houdt u tegen om te veranderen? – ‘A great and sudden change’ –

"Yes we can!" maakte Barack Obama bij de aftrap van zijn Senaatscampagne in 2004 wereldberoemd en werd de voorbode voor twee legislaturen als 44e president van de Verenigde Staten. FITdoc® ziet het anders, "Together we can". Samen met u gaan we opzoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf/organisatie waarbij we de complexiteit van processen waar nodig reduceren en optimaliseren. Maakt u reeds gebruik van een bestaand ERP-, CRM-, boekhoudingspakket, of een andere software? Dan kunnen deze zonder problemen behouden blijven en zorgen we tevens voor de nodige integratie ervan. Want verandering is niet alleen streven naar nieuwe en innovatieve smart technology maar ook naar smart people, iedereen moet mee en dit kan best samen.

Naast ondersteuning in uw digitale transitie en optimalisering van uw bedrijfs- en automatiseringsprocessen, leveren we de nodige creatieve input om direct aan de slag te kunnen gaan. Het documentmanagement systeem FITdoc®, passen we zo waar u wil en wanneer u wil in uw organisatie in. Zo helpen wij u uw productiviteit en efficiëntie op een betaalbare manier te verhogen maar tegelijk risico's en fouten te beperken.

Kan je hulp gebruiken bij jouw project? Graag maken we de nodige tijd vrij om – over een dampende kop koffie? – samen met u naar de meest geschikte oplossing te zoeken. Want verandering betekent ook verbetering.

2010

Hoewel het nog even wachten is op een officiële naam, is FITdoc® geboren.

Meteen na de geboorte wordt ingezet op de integratie met bestaande systemen. De trend is gezet: FITdoc® kiest voor een gebruiksvriendleijke manier van werken waarbij de sterkte van de klant geoptimaliseerd wordt.

XX

De kaap van 10.000.000 documenten wordt gerond.

2014

Met een stevige focus op innovatie, wordt het planningssysteem Mount Q, als afgeleide van FITdoc® gelanceerd.

2016

Met Argus (AI) legt FITdoc® zich nu ook toe op allerhande scanactiviteiten. Papieren archief wordt zo verleden tijd.

2018

Nieuwe gebouwen in de Kortrijkse rand worden in gebruik genomen.